Háziverseny diákoknak

2015.04.08 16:23

Majd egy hónap kényszerű várakozás után, április 14-én végre megrendezésre kerül az első Pásztói diák háziverseny. A megmérettetésen mindenki részt vehet, aki a Pásztói Általános iskola tanulója és keddenként vagy csütörtökönként látogatta a tollaslabda edzéseket. 

 A verseny az előzetes tervek szerint svájci rendszerben zajlik majd, de ez a létszám alakulásától függően még változhat. Minden mérkőzést önkéntes játékvezetők irányítanak majd, elkerülve ezzel az esetleges vitás eseteket. Minden játékos legalább 4 mérkőzést játszik. Kivételesen nem a szokásos időpontban, hanem fél órával előbb, 14:00-kor kezdünk.

A svájci rendszerben legjobban teljesítő 4 játékos egyenes kiesésben dönti majd el a helyezéseket. Az első három éremmel térhet haza, de minden résztvevő kap oklevelet. A verseny 4 pályán zajlik majd folyamatosan, minden mérkőzés egyszer 11 pontig tartó játszmában dől el, az idő rövidsége miatt. 

A versenyre a helyszínen kell nevezni, legkésőbb 14:05-ig. A nevezés díjtalan, tollaslabda ütőt és labdát is biztosítunk, de természetesen saját felszereléssel is lehet játszani.