Alcor Nagydíj

2015.05.06 09:31

Szeretsz tollaslabdázni, de még nem sikerült komolyabb eredményt elérned? Sosem jártál még a diákolimpia országos döntőjén, de úgy érzed, készen állsz egy megmérettetésre? Ha a válaszod igen, akkor ez a Te versenyed lesz, hiszen ez a jövő diákolimpikonjainak versenye! És akkor még nem is beszéltünk az értékes nyereményekről. 

2015. május 9.

Alcor Nagydíj

 

A nagy sikerű tavalyi verseny után az Alcor ismét meghirdeti a “jövő diákolimpikonjainak versenyét”, azoknak a gyerekeknek, akik most még csak kopogtatnak az élmezőny ajtaján.

 

§  Az Alcor Nagydíjra azok nevezhetnek, akik eddig még sosem indultak a diákolimpián vagy részt vettek, de nem kvalifikálták magukat az országos döntőre.

§  A verseny két korosztályban zajlik külön lány és fiú egyéni versenyszámokban:

¨       minor (2004, 2003, 2002)

¨       major (2001, 2000, 1999)

§  A két korosztály lány és fiú bajnoka is egy-egy Alcor Action HD kamera boldog tulajdonosa lesz a verseny után. (Tehát 4 darab kamera kerül kiosztásra)

§  A verseny egy játszmás, 21 pontos, szükség esetén hosszabbításos mérkőzésekkel kerül lebonyolításra.

§  A nagydíj verseny egyenes kieséses rendszerben kerül lebonyolításra.

§  Minden résztvevő legalább 4 mérkőzést játszik.

§  A versenyen részt venni csak sportszerű öltözékben és teremcipőben lehet, melynek hiányában a versenybíróság a játékos indulását megtagadhatja.

§  A teremcipő viselése mindenki (versenyzők, edzők, szülők, szurkolók, …) számára kötelező.

§  Hodos Tamás Tollaslabda Csarnok Fővárosi Vízművek. Sporttelep Budapest IV. kerület Váci út 102. www.facebook.com/HodosCsarnok

§  Előnevezés e-mail-ben: szucs.zoltan@interware.hu (Ezt én rendezem, ha csütörtökig megkapom a nevezni szándékozók listáját.)

§  Előnevezési díj: 1000 Ft (Előnevezési határidő csütörtök.)

§  A benevezett gyerekeket kísérőiknek a verseny napján legkésőbb 9:45-ig regisztráltatniuk kell a versenybíróságnál.

§  Minden versenyszám első három helyezettje az Alcor által felajánlott tárgyjutalomban és érem díjazásban részesül.

§  A helyszínen van lehetőség enni- és innivaló vásárlására, de célszerű csomagolni is magunknak, mert egy ilyen verseny adott esetben délutánig is eltarthat. 

§  Kérem, aki autóval tud jönni és még mások is beférnek hozzá jelezze nekem, hogy tudjunk egy közös utazást szervezni. Természetesen azok jelentkezését is várom, akik szívesen jönnének, de nem tudják megoldani az utazást.

§  Elérhetőség: 06 20 375 1465 vagy kocsis.viktor1125@gmail.com  (Ide várom csütörtökig a nevezők listáját és az utazással kapcsolatos kérdéseket, kéréseket.) 

§  Indulás Pásztóról: kb. 8:20

§  További részletek és versenykiírás: www.tollascsarnok.hu